aanmelden stoelyoga woensdag (NIEUW!)

Soms lukt het door een beperking niet meer om plaats te nemen op een yogamat op de grond. Of misschien voelt het gewoon onaangenaam om op de grond te liggen. Tóch wil je blijven bewegen. Dan is stoelyoga een goed alternatief om in beweging te blijven met milde en eenvoudige oefeningen.
Mensen in een rolstoel of met een rollator zijn zeker ook van harte welkom!

Het beoefenen van yoga zorgt voor:
– een verbinding tussen lichaam en geest,
– balans tussen binnen- en buitenwereld,
– evenwicht in actie en rust,
– aanvaarding van dat wat er is.

Vanaf 8 september kunt u deze (nieuwe!) cursus volgen bij Agnes Ammeraal in Buurthuis de Kolk. Omdat wij de cursus Stoelyoga voor het eerst aanbieden, heeft u de mogelijkheid om de cursus eerst ‘uit te proberen’ door te kiezen voor de korte cursus tot aan de kerstvakantie. Heeft u dan de smaak te pakken, kunt u de cursus natuurlijk vanaf januari verlengen (mits voldoende aanmeldingen). U kunt zich ook direct voor het hele seizoen (t/m juni 2022) inschrijven. Het is maar net wat u prettig vindt!

  • woensdag 10:45 tot 11:45 uur
  • start op woensdag 8 september 2021
  • wilt u eerst proberen of dit iets voor u is? U kunt dit eerste jaar kiezen voor een korte cursus tot de kerstvakantie (15 lessen) of voor de lange cursus tot juni 2022 (38 lessen)
  • kosten: eenmalig €91,50 tot de kerst, €231,80 per heel seizoen óf u kiest voor betalen via automatische incasso (korte cursus wordt in 4x afgeschreven, de lange cursus in 10x)
  • deze cursus kan alleen doorgaan wanneer er voldoende aanmeldingen zijn

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de STOELyogalessen van Agnes Ammeraal:

De inschrijvingen worden geplaatst op volgorde van binnenkomst. Houdt er wel rekening mee dat deze cursus door kan gaan met minimaal 6 deelnemers.

Bij ziekte of afwezigheid van de docent worden uitgevallen lessen ingehaald. Geen les in de herfst-, kerst- en zomervakantie. Het deelnemen aan deze cursussen is geheel voor eigen risico.
Buurthuis de Kolk hanteert de AVG-privacywetgeving en gaat derhalve verantwoord om met uw persoonsgegevens. Inzage van uw persoonsgegevens is mogelijk.