aanmelden voor de cursussen 2022-2023

Inschrijven voor de cursussen 2022-2023 is weer mogelijk. We bieden dit seizoen een aantal mooie, nieuwe cursussen aan, maar de oude en vertrouwde bewegingslessen houden we natuurlijk gewoon op het programma. Wegens groot succes is de cursus Stoelyoga inmiddels een vaste waarde op ons programma geworden.

U krijgt dit jaar les van Cilly Koeman (yoga op maandag), Agnes Ammeraal (yoga en stoelyoga op woensdag) en Anneke Bindt (Fit en Vitaal 60+ op donderdag). Bekende gezichten als u al eerder een cursus bij ons hebt gevolgd, en wij zijn blij dat deze vakkundige dames ook dit seizoen hun lessen weer aanbieden in ons buurthuis. Nieuw in het team zijn Yvonne Sanders (fotografie op maandag), Hella van Steen (body shape op maandag), Kitty Sleyser (begeleiding schildergroep op woensdag) en Lia van Ham (keramiek op donderdag).

Aanmelden gaat het makkelijkst en het snelst via ons online aanmeldingsformulier. Door hieronder te klikken op de cursus die u wilt volgen, komt u op de desbetreffende pagina. Hier vindt u ook de informatie over lestijden en duur van de cursus. Mocht u er niet uitkomen, schroom niet om ons een e-mail te sturen met uw vraag, we zullen dan – samen met u – kijken waar het formulier niet werkt, en hoe we uw aanmelding in orde kunnen maken.

Klik hier voor YOGA van Cilly Koeman op de maandagochtend

Klik hier voor FOTOGRAFIE van Yvonne Sanders op de maandagochtend

Klik hier voor BODY SHAPE van Hella van Steen op de maandagavond

Klik hier voor YOGA van Agnes Ammeraal op de woensdagochtend

Klik hier voor de SCHILDERGROEP van Kitty Sleyser op de woensdagochtend

Klik hier voor STOELYOGA van Agnes Ammeraal op de woensdagochtend

Klik hier voor Fit en Vitaal 60+ van Anneke Bindt op de donderdagochtend

De basiscursus KERAMIEK is al vol. Klik hier om op een wachtlijst gezet te worden

Door een cursus te volgen maak je ons wel heel blij! En jezelf natuurlijk. Jij leert iets nieuws, of houdt je conditie op peil, en wij kunnen een fijne activiteit in ons buurthuis organiseren. Wil jij iets wat niet in het programma staat? Laat het ons vooral weten. We kunnen natuurlijk heel goed onderzoeken of er meer vraag naar is, en dan op zoek gaan naar een geschikte docent. Of misschien ben jij dat zelf wel.

2 thoughts on “aanmelden voor de cursussen 2022-2023”

    1. Beste Esther, het best kun je even mailen met Romeo en Agnes, de docenten van de cursus. Misschien kan je nog voor de vakantie instromen. Na de zomer starten we sowieso met een open huis, dus van harte welkom om dan een proefles te volgen of een demonstratie te kijken!
      Het mailadres: kolk.salsa@gmail.com
      Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *