aanmelden voor de cursussen 2021-2022

Het kan! Het mag ook (vooralsnog). In september gaan we weer beginnen met de cursussen Yoga en Fit en Vitaal 60+. Tot vorig jaar werd de administratie van deze cursussen nog gedaan via een andere aanbieder, maar met ingang van het komende seizoen kunt u zich gewoon bij ons aanmelden. En nieuw dit seizoen is de cursus Stoelyoga: voor als het moeilijk of onaangenaam is om op een yogamat te liggen.

U krijgt les van Cilly Koeman (yoga op maandag), Agnes Ammeraal (yoga en stoelyoga op woensdag) en Anneke Bindt (Fit en Vitaal 60+ op donderdag). Bekende gezichten als u al eerder een cursus bij ons hebt gevolgd, en wij zijn blij dat deze vakkundige dames ook dit seizoen hun lessen weer aanbieden in ons buurthuis.

Aanmelden gaat het makkelijkst en het snelst via ons online aanmeldingsformulier. Door hieronder te klikken op de cursus die u wilt volgen, komt u op de desbetreffende pagina. Hier vindt u ook de informatie over lestijden en duur van de cursus. Mocht u er niet uitkomen, schroom niet om ons een e-mail te sturen met uw vraag, we zullen dan – samen met u – kijken waar het formulier niet werkt, en hoe we uw aanmelding in orde kunnen maken.

Klik hier voor YOGA van Cilly Koeman op de maandagochtend

Klik hier voor YOGA van Agnes Ammeraal op de woensdagochtend

Klik hier voor STOELYOGA (NIEUW!!!) van Agnes Ammeraal op de woensdagochtend

Klik hier voor Fit en Vitaal 60+ van Anneke Bindt op de donderdagochtend

2 thoughts on “aanmelden voor de cursussen 2021-2022”

    1. Beste Esther, het best kun je even mailen met Romeo en Agnes, de docenten van de cursus. Misschien kan je nog voor de vakantie instromen. Na de zomer starten we sowieso met een open huis, dus van harte welkom om dan een proefles te volgen of een demonstratie te kijken!
      Het mailadres: kolk.salsa@gmail.com
      Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.