aanmelden voor de cursussen 2023-2024

We bieden dit seizoen een aantal mooie, nieuwe cursussen aan, maar de oude en vertrouwde bewegingslessen houden we natuurlijk gewoon op het programma. Wegens groot succes is de cursus Stoelyoga inmiddels een vaste waarde op ons programma geworden.

U krijgt dit jaar les van Cilly Koeman (yoga op maandag), Agnes Ammeraal (yoga en stoelyoga op woensdag) en Anneke Bindt (Fit en Vitaal 60+ op donderdag). Bekende gezichten als u al eerder een cursus bij ons hebt gevolgd, en wij zijn blij dat deze vakkundige dames ook dit seizoen hun lessen weer aanbieden in ons buurthuis. Nieuw in het team is: Yvonne Leegwater, Italiaans voor beginners op de maandag, aanmelden via info@studio-italie.nl

Aanmelden gaat het makkelijkst en het snelst via ons online aanmeldingsformulier. Door hieronder te klikken op de cursus die u wilt volgen, komt u op de desbetreffende pagina. Hier vindt u ook de informatie over lestijden en duur van de cursus. Mocht u er niet uitkomen, schroom niet om ons een e-mail te sturen met uw vraag, we zullen dan – samen met u – kijken waar het formulier niet werkt, en hoe we uw aanmelding in orde kunnen maken.

Klik hier voor YOGA van Cilly Koeman, groep 1 op de maandagochtend
Klik hier voor YOGA van Cilly Koeman groep 2, op de maandagochtend
Klik hier voor PERGEMANO van Riet van de Berg, maandagmiddag
Klik hier voor de salsa lessen van Agnes en Romeo op de maandagavond
Klik hier voor de lessen Italiaans voor beginners op de maandagavond

Klik hier voor de handwerklessen op de dinsdagmiddag

Klik hier voor YOGA van Agnes Ammeraal op de woensdagochtend
Klik hier voor de stoelyoga Agnes Ammeraal op de woensdagochtend
Klik hier voor de SCHILDERGROEP op de woensdagochtend

Klik hier voor Fit en Vitaal 60+ van Anneke Bindt op de donderdagochtend
Klik hier voor de basiscursus KERAMIEK door Lia van Ham op de donderdagmiddag

Door een cursus te volgen maak je ons wel heel blij! En jezelf natuurlijk. Jij leert iets nieuws, of houdt je conditie op peil, en wij kunnen een fijne activiteit in ons buurthuis organiseren. Wil jij iets wat niet in het programma staat? Laat het ons vooral weten. We kunnen natuurlijk heel goed onderzoeken of er meer vraag naar is, en dan op zoek gaan naar een geschikte docent. Of misschien ben jij dat zelf wel.

2 thoughts on “aanmelden voor de cursussen 2023-2024”

    1. Beste Esther, het best kun je even mailen met Romeo en Agnes, de docenten van de cursus. Misschien kan je nog voor de vakantie instromen. Na de zomer starten we sowieso met een open huis, dus van harte welkom om dan een proefles te volgen of een demonstratie te kijken!
      Het mailadres: kolk.salsa@gmail.com
      Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *