buurtmaaltijd

Elke vrijdagavond kunnen buurtbewoners aanschuiven bij de buurtmaaltijd (ook in de grote vakantie!) Een team vrijwilligers kookt elke vrijdag weer een andere maaltijd, die meestal gevolgd wordt door een toetje. Mee-eten kost maar € 3,00, dit kan betaald worden bij binnenkomst. Drankjes kunnen tegen de normale kosten aan de bar besteld worden.
Om ervoor te zorgen dat iedereen genoeg te eten heeft, is het belangrijk om uzelf aan te melden via de lijst die hangt in de hal van het Buurthuis. Aanmelden kan tot donderdagmiddag 16:00 uur, en wanneer het maximum van 45 eters is bereikt, is het helaas niet meer mogelijk om voor de eerstvolgende buurtmaaltijd in te schrijven. Wél is het mogelijk om alvast voor de week erop in te schrijven op de nieuwe lijst.

Extra leuk: Aansluitend is er elke vrijdagavond een spelletjesavond! Hiervoor is geen inschrijving noodzakelijk. Kom gezellig langs (vanaf een uur of 19:00) en schuif aan! (En nóg leuker: neem uw buren of uw eigen spelletjes mee!) Deelname is gratis, drankjes tegen normale kosten aan de bar!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *