een nieuw jaar

Begin januari 2022, we konden nog niet helemaal ‘open’ na de kerstvakantie, maar daar is inmiddels (gelukkig!) verandering in gekomen. Het kan weer, het mag weer, wij doen het weer!

De kans is natuurlijk voortdurend aanwezig dat we van de overheid of gemeente weer aangepaste regels krijgen, en natuurlijk zijn er nog steeds een paar basisregels waaraan iedereen zich nog moet houden, maar wij durven stiekem al wel vooruit te kijken.

Want daar, in het vooruitschiet liggen de kansen! Wat dacht u van een LenteBazaar? Een (zelfgemaakte) markt in en om de Kolk, met en voor buurtbewoners. Of wat vinden jullie van toffe workshops voor kinderen van 8-12 jaar? (En wat is ’tof’ dan? Wij denken aan dans, theater, graffiti en koken, maar denk vooral mee!) Hoe staan jullie tegenover een muzikale afsluiting van de week: op zondagmiddag een akoestisch optreden, of ‘onze’ Hennie (je weet wel, die van Burendag) die fijne plaatjes draait? En ondertussen ontmoet je je (nieuwe) buren of klets je met (oude) bekenden.

Wij hebben er zin in, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig voelt. Zodat er straks weer wat leven in de brouwerij het buurthuis komt. En daar hebben we รบ voor nodig!

Tot snel! Graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *