… en weer dicht …

Na de persconferentie in ‘Het Torentje’ werd het al snel duidelijk: Nederland ging weer ‘op slot’. Met de donkere dagen van december en januari, én met de feestdagen in het vooruitzicht, was dat voor een heleboel mensen geen leuk nieuws. En toen daarop nog een verlenging volgde… We weten inmiddels hoe vervelend deze berichten zijn.

Vanaf 4 januari 2021 maken wij gebruik van de gelegenheid om op bepaalde tijden open te gaan, voor de (kwetsbare) mensen uit onze wijk. Dit betekent dat de onderstaande activiteiten vanaf 4 januari (ook tijdens de verlenging) wél doorgaan. De ‘standaard-regels’ (houd afstand, draag een mondkapje, desinfecteer uw handen bij binnenkomst, van te voren aanmelden) blijven natuurlijk gelden. Buiten deze momenten is het buurthuis gesloten.

MAANDAG
Koffie en doen | 11:45 – 13:00 uur

DINSDAG
Happy Homework

WOENSDAG
Inloopcafé | 14:00 – 16:00 uur
Happy Homework

VRIJDAG
De Huiskamer (SWT) | 10:00 – 13:00 uur
Groep Turkse dames | 13:30 – 16:00 uur

Voor alle activiteiten geldt: vooraf aanmelden verplicht. Dat kan bij Eric (beheer) of door een mail te sturen naar aanmelden@buurthuisdekolk.nl (en vermeld dan graag voor welke activiteit u zich aanmeldt).

Wij wensen u, ondanks alles, prettige feestdagen en een heel, heel gezond 2021. Wij gaan ons best doen om er een goed jaar van te maken!
Het bestuur