flyeren

Een van de dingen om samen met de buurt te doen, is het huis-aan-huis-flyeren. We doen dat niet heel vaak, in een tijd waarin bijna iedereen het nieuws op z’n telefoon of computer leest, maar de uitnodiging voor het Open Huis brengen we wel graag bij zoveel mogelijk mensen thuis.

Er worden flyers gemaakt, er wordt een stratenplan van de wijk geprint, er zijn een hoop markeerstiften én… niet onbelangrijk… er zijn buurtbewoners die wel een straatje willen bijdragen. (Ik herinner me nog het eerste jaar, volgens mij deden we de hele wijk toen met z’n tweeën. Dan ben je best lang bezig…)

Inmiddels zijn er buurtbewoners die zich een stukje wijk eigen hebben gemaakt. Zo zegt Eric steevast: “Ik doe de noord-kant wel.” En wil Mirella graag een stuk waarbij ze gelijk een rondje kan fietsen. Marianne doet “in ieder geval haar flat,” en Dennis wil wel alles wat overblijft.

Dank jullie wel weer, dit jaar, voor het rondbrengen van de flyers. (Marieke, Eric, Brenda, andere Brenda, Esmee, Hennie, Irene, Sylvia, Heleen, Marianne, Dennis, Lia, Dick en Mirella!) Laten we hopen dat de buurt deze vrolijke uitnodiging op het prikbord prikt en komende zaterdag eens komt kijken hoe gezellig onze wijk is – of beter: wat voor leuke mensen er allemaal in onze wijk wonen!

Zien we je zaterdag??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *