flyers in de rosmolenwijk

Ons seizoen kan weer beginnen: iedereen in de Rosmolenwijk is vandaag op de hoogte gebracht van het nieuwe programma voor het komende half jaar. Vlak voor 12:00 uur scheen de zon, was de taart gesneden en druppelden de vrijwilligers binnen. Met een plattegrond en een paar stiften werd de wijk verdeeld en na de koffie (met die taart!) vertrokken de dames en heren te voet, te fiets en te rollator. Een enkeling moest halverwege even terugkomen om een nieuw stapeltje flyers te halen (inschattingsfoutjes; wij doen dit natuurlijk ook niet elke week 😉 maar rond een uur of drie was het werk toch wel echt gedaan. Fijn dat er zoveel vrijwilligers hun hulp aanboden. Dank. Heel veel dank voor vandaag.
Natuurlijk waren er kaasvlinders en zodoende werd de borrel na afloop ook een goed moment om weer eens bij te praten en de vakantieverhalen uit te wisselen.
Mocht uw brievenbus per ongeluk overgeslagen zijn: kom vooral langs om onze nieuwe flyer op te halen. Mocht u per ongeluk twee flyers hebben ontvangen: u mag de tweede als reserve houden 😉

Heeft u al gekeken? Er zijn natuurlijk veel activiteiten die vóór de zomer ook plaatsvonden, en die onverminderd doorgaan. Maar heeft u gezien dat er dit seizoen bijvoorbeeld ook TANGO op het programma staat? (En als u eerst wilt proefdraaien: er is een GRATIS tangoworkshop op zondagmiddag 9 september!) Neem de binnenkant van de flyer rustig in u op en stap vooral eens binnen wanneer u wilt zien hoe zo’n activiteit er ‘echt’ aan toe gaat. Altijd van harte WELKOM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *