historische avond

In het eerste kwartaal van 2020 organiseren we drie avonden met een historisch tintje. Er is veel te vertellen over de geschiedenis van de Zaanstreek, maar er is ook veel om te laten zien! Hierom hebben we kostuumgroep De Zaanse Kaper, gedreven amateurfilmer Theo Slagter en Gids aan de Zaan Marene Kok gevraagd om elk één van de drie avonden te vullen met beeld en verhaal van de Zaanstreek in het algemeen en de Rosmolenwijk in het bijzonder.
U bent van harte welkom om te komen luisteren én kijken! Soep staat om 18:00 uur op tafel; inloop voor de lezing vanaf 18:45 uur en de avond start om 19:00 uur.

PROGRAMMA 2020:
dinsdag 14 januari Kostuumgroep De Zaanse Kaper
dinsdag 11 februari Filmmaker Theo Slagter met films over de Zaanstreek
dinsdag 10 maart Gids aan de Zaan Marene Kok met verhalen en geschiedenis uit de Rosmolenbuurt
De historische avonden vinden plaats op de tweede dinsdagavond van de maand. Om zes uur staat de soep op tafel, om zeven uur start de spreker.

Voorafgaand aan de geschiedenis kunt u voor een kleine meerprijs aanschuiven bij onze SOEP, die speciaal voor deze avonden door onze vrijwilligers wordt gemaakt. (Geef s.v.p. bij uw aanmelding aan of u ook mee-eet: dan weten we of we de grote of de kleine soeppan mogen vullen!)

AANMELDEN:
stuur een e-mail naar aanmelden@buurthuisdekolk.nl en geef aan naar welke avond u wilt komen én of u aanschuift voor de soep. De kosten voor deze avond (€5 voor de lezing/ €7,50 voor soep&lezing) kunt u op de avond zelf contant voldoen. Drankjes zijn ook tegen contante betaling verkrijgbaar aan de bar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *