hoe het nieuwe jaar start

Hoe dit nieuwe jaar start? Met stilte, denk ik.
December is meestal de maand waarin we terugkijken en vooruitkijken. Waarin we de gezelligheid opzoeken, of zorgen dat andere mensen kunnen aanschuiven. December is in het buurthuis traditiegetrouw de maand van het samen versieren van het huis, van de Kerst Inn, van een kerstcadeautje voor de vrijwilligers onder de kerstboom. Januari starten we dan met de nieuwjaarsborrel: de belofte van een nieuw jaar voor ons. En alles wat we geleerd, doorstaan, gewonnen of verloren hebben in het afgelopen jaar krijgt een grote of kleine plek en zal vanaf nu ‘vorig jaar’ zijn.

Maar we hadden geen kerstdiner. En geen nieuwjaarsborrel. We hadden overigens wél een kerstboom en versiering. Dank aan de vrijwilligers van de Kolk die het licht hebben gemaakt! De maand januari ging zelfs een beetje geruisloos voorbij. Stil. Alsof ze er beter niet kon zijn.

En op de tweede dag van februari was er in de persconferentie te horen dat de huidige ‘stilte’ nog weer een keer verlengd wordt. Tot in ieder geval 2 maart is Buurthuis de Kolk alleen open op deze momenten:

MAANDAG
Koffie en doen | 11:45 – 13:00 uur

DINSDAG
Happy Homework

WOENSDAG
Inloopcafé | 14:00 – 16:00 uur
Happy Homework

VRIJDAG
De Huiskamer (SWT) | 10:00 – 13:00 uur
Groep Turkse dames | 13:30 – 16:00 uur

Wij maken graag gebruik van de gelegenheid om op deze tijden open te gaan, voor de (kwetsbare) mensen uit onze wijk. De ‘standaard-regels’ (houd afstand, draag een mondkapje, desinfecteer uw handen bij binnenkomst, van te voren aanmelden) blijven natuurlijk gelden. Buiten deze momenten is het buurthuis gesloten. 

Voor alle activiteiten geldt: vooraf aanmelden verplicht. Dat kan bij Eric (beheer) of door een mail te sturen naar eric@buurthuisdekolk.nl (en vermeld dan graag voor welke activiteit u zich aanmeldt). 

Tot snel.
Houd vol!
Dan zetten we snel weer een muziekje op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.