lente bazaar

Het is tijd voor de grote schoonmaak. Of ‘opruiming’. Heb jij nog iets op zolder staan, dat best een tweede leven kan gebruiken? Kledingstukken die te groot of te klein geworden zijn? Uitgelezen boeken? Veel te veel stekjes? Als je géén officiële handelaar bent, maar voor één dag wél op de markt wilt staan: lees dan verder.

Op zaterdag 19 maart organiseren we een Lente Bazaar. Ofwel: een (tweedehandsmarkt) markt voor en door buurtbewoners van de Rosmolenwijk. Als jij voor €2,50 een tafel wilt huren (of 2 voor €5) en daarop jouw handelswaar wilt uitstallen: DOEN!

We hebben een aantal tafels speciaal gereserveerd voor wijkbewoners, maar wacht niet te lang met het reserveren, want de eerste plekken zijn al vergeven. (Mail ons HIER in ieder geval je reservering vóór 28 februari. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie op de mail!)

Trommel vervolgens al je buren op om op 19 maart te komen struinen op onze Lente Bazaar. Ondertussen kunnen ze genieten van muziek (Hennie draait lekkere muziek op echte plaatjes), misschien worden ze wel verrast door een salsa-dansje, of genieten ze van een stukje taart en spekken daarmee de clubkas een beetje.

Een gezellige dag, dát is de bedoeling. En daar kan jij gewoon bij zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *