lenteparade

De lente staat te trappelen: met volle teugen mogen we er binnenkort van gaan genieten, maar… wel buiten. En juist daarom dachten we deze keer: “Laten we dan ook naar buiten gaan!”

Samen met de Buurtcamping In ’t Veldpark vonden we het wel een aangenaam vooruitzicht wanneer we iets vrolijks zouden organiseren op de dag dat de lente gaat beginnen: 21 maart.

Het programma ziet er als volgt uit:
Om 14:00 uur zijn de kinderen (vanaf 6 jaar) welkom in de Kolk voor de knutselactiviteiten. Ouders kunnen niet mee naar binnen.

Vanaf 15:45 uur start dan de Lenteparade: een vrolijke wandeling door de Rosmolenwijk. De route (en de vertrektijd) krijgt u na aanmelding. Kom vooral verkleed in je mooiste voorjaarskostuum: op drie plekken zitten de juryleden langs de route en zij kennen punten toe aan de meest verrassende, originele, bijzondere voorjaarskostuums. En er is voor iedereen een ijsje onderweg én een leuke foto. Voor later.

Opgeven is – in verband met de omstandigheden – verplicht. Stuur een e-mail met jullie naam en telefoonnummer naar De Buurtcamping, en geef aan hoeveel kinderen er meedoen met de knutselactiviteiten, en hoeveel mensen meewandelen.

Wij hebben hier heel veel zin in. Laten we de lente (veilig en) vrolijk starten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *