open huis op zaterdag 2 september

De zomervakantie is bijna ten einde en wij maken ons op voor een nieuw seizoen.
Buurthuis de Kolk heeft weer een inspirerend programma voor de aankomende maanden samengesteld. Tijdens het Open Huis op zaterdagmiddag 2 september presenteren wij het programma met mini-workshops, een salsa-demonstratie en leuke spelletjes. Ook voor de kinderen is er iets te doen.

Bij mooi weer valt er in de tuin van het buurthuis genoeg bij te praten, dit onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee en een taartje van het het taartenbuffet. De taarten zijn door meerdere buurtbewoners gebakken. (Wil jij ook een taart bakken? Heel graag! Mail ons op meedoen@buurthuisdekolk.nl! ) Tegen een vrijwillige bijdrage kunt u hier tijdens het Open Huis van genieten.

Binnen worden er door middel van een doorlopend programma allerlei mini-workshops aangeboden. U kunt hier gratis aan mee doen. Een leuke manier om kennis te maken met de activiteiten van ons buurthuis. De miniworkshops zijn o.a. salsa, handwerken, keramiek, pergemano, stoelyoga en salsa dansen om half 4.
De kinderen kunnen geschminkt worden, een leuk armbandje maken of knutselen.

Het is altijd leuk om elkaar na een heerlijke zomer weer te ontmoeten en de vakantieverhalen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.
Kom dus op zaterdag 2 september van 13:00 tot 17:00 uur om elkaar te ontmoeten, te genieten en om gezamenlijk het nieuwe seizoen te beginnen.
Ons nieuwe activiteitenprogramma ligt ook vanaf zaterdag 2 september voor u klaar!
Heeft u vragen of een leuke suggestie? Schroom dan niet om ons tijdens het Open Huis aan te schieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *