open lessen

Vanaf 29 augustus gaan de (meeste) activiteiten in de Kolk weer van start. Naast de vertrouwde activiteiten als Koffie&Doen, het sjoelen, klaverjassen en de buurtmaaltijd, zijn er ook een paar nieuwe activiteiten of cursussen die op het programma staan. En om nou even een voorproefje te krijgen, kunnen we een aantal gratis kennismakingslessen aanbieden op 29 en 31 augustus. Langskomen en meedoen is nog nooit zo makkelijk geweest, en natuurlijk hopen we dat het achteraf ook misschien wel aanzet tot een wekelijkse bezigheid. Want hoe fijn is het dat je in de buurt leuke dingen kunt doen?
Wees welkom!

(p.s. De flyer met álle activiteiten (tot zover bekend) ligt zondag op de deurmat. Woont u niet in de Rosmolenbuurt? Dan is de flyer op te halen bij ons op de Klampersstraat!)

 

6 thoughts on “open lessen”

  1. Beste A. Caarels,
   Wat leuk dat u interesse hebt in de linedance! Ik heb het geprobeerd na te vragen, maar ik ben nog niet tot een antwoord gekomen. Zodra ik meer weet, zal ik het vermelden.
   Groeten!

  1. Beste Marja,
   Op maandagavond is er Zazubo (dat lijkt inderdaad op Zumba). Deze cursus wordt gegeven door Evean, dus het beste is om even met Evean contact op te nemen of het mogelijk is om in te stromen!

  1. Beste Lies,
   Wanneer je een keer wilt komen zingen bij ‘Neighbours’ (het Rosmolenwijkkoor) ben je van harte welkom. Je kan op woensdagavond om iets voor acht binnenlopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *