plantenhanger

Vroeger komt terug! Overal zien we de stijl die zo’n veertig jaar geleden ook te zien was. En ook groene planten zijn weer terug van weggeweest: in alle soorten en maten, in mooie retro potten of, zoals hier op de foto, in een macramé hanger. Hoe hip kun je zijn!
Onder leiding van Jantine Hos maak je bij de zondagmiddagworkshop op 10 november je eigen macramé plantenhanger. Jantine is professioneel viltster, textielkunstenares én docent en deelt haar passie voor textiel en textiele technieken graag met anderen.

In de workshop leer je eenvoudige knopen maken met natuurlijk materiaal rond een vintage bloempot. Thuis hoef je er alleen nog maar een plantje in te zetten, en ‘m op te hangen natuurlijk! Ook is het mogelijk om een mooie hanger te maken van macramé voor aan je muur.
De workshop op zondag 10 november start om 14:00 uur met koffie en thee. Voor de koffie, de thee, de tips en trucs van de professional, de materiaalkosten en natuurlijk de kaasvlinders betaal je € 10,00. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar aanmelden@buurthuisdekolk.nl. Rond 16:30 uur loopt de middag ten einde en sluiten we de workshop af met het bekijken van elkaars creaties onder het genot van een borrel en een kaasvlinder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *