pretletters

Op zondagmiddag 14 november gaf Ingrid Nierop, illustrator uit de Rosmolenswijk, weer een workshop ‘handletteren’: de interesse was vorig jaar zo overweldigend dat we aan de mensen op de wachtlijst moesten beloven om de workshop nóg een keer aan te bieden. En gelukkig was ook deze keer de animo groot en gezellig!
Na veel oefenen met vorm, positie, grootte, hulplijnen en potloodstreepjes was het tijd om het geoefende in de praktijk te brengen. Ingrid had genoeg lege kaarten meegenomen die beletterd konden worden. De één maakte kaarten met favoriete quotes, de ander maakte er ook illustraties bij, en Sylvia en Yvette wisten van hun kaarten een uitnodiging te maken voor de volgende zondagmiddagworkshop. (Zij gaan dan namelijk alles aanleren over het voorbereiden én genieten van een echte High Tea! Staat zondagmiddag 4 november al in uw agenda?)
Om 17:00 uur werden de kaasvlinders op tafel gezet en werden de kaarten besproken en bewonderd. Fijn om te merken dat deze workshops een zondagmiddag weten op te vrolijken met inspiratie, ontmoeting en gezelligheid!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *