rondje om de kolk

Wie wandelt er mee?

Vind je het leuk om weer eens een nieuw rondje te lopen? Of met iemand die je misschien nog niet zo goed kent? Kom dan op maandagavond of woensdagochtend je huis uit en wandel met ons een rondje om de Kolk.

Rondje om de Kolk

Voorlopig nog op twee momenten in de week verzamelen we op het terras van de Kolk (buiten) op de aangegeven tijd (dus je hoeft niet eerder te komen!)
Als we zien met hoeveel wandelaars we zijn, verdelen we de mensen in duo’s, volgens een geheel authentiek lootjes-trek-systeem. Zo kan je elke keer weer als een nieuw wandelduo een nieuw wandelrondje maken. Kort of lang, dat is helemaal aan jullie!

Als je liever met je vaste wandelmaatje loopt, of je spreekt af dat je halverwege wisselt: helemaal prima! Er is niemand die de regels bepaalt, dat bepaal je namelijk helemaal zelf. Wat wij zo leuk vinden aan dit idee is dat je zomaar opeens een nieuw stukje in de wijk kan ontdekken. Of je wandelpartner van die avond eens een klein beetje kan leren kennen.

Rondje om de Kolk

Maandagavond wandelen in ieder geval Heleen en Conny mee, en op woensdagochtend Sylvia en Shamla. Er is voorlopig dus altijd iemand om de ‘lootjes’ te helpen verdelen, en daarna wandel je gezellig met z’n tweeën ‘het rondje om de kolk’.
Aanmelden hoeft dus ook niet. Komen = meedoen!

maandagavond 20:00 uur
woensdagochtend 10:00 uur

(voor meer informatie: bel Heleen 06 196 74 446 of stuur haar een e-mail.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.