seizoen 2018-2019

Dat u niet denkt dat het allemaal vanzelf gaat: alle informatie die moet worden verzameld, alle tijden-titels-websites-links-namenvandecursusleiders die moeten worden gecheckt, de afmeting van de flyer moet overeenkomen met de afmeting die de drukker hanteert… Maar er komt een moment en dan is ook weer het nieuwe (papieren) weekprogramma van de Kolk voor het komende seizoen gedrukt en klaar om in de brievenbussen gestopt te worden. (En dank, dank, dank aan alle programmamakers, flyermakers, meelezers, correctoren en alle anderen die ervoor hebben gezorgd dat er iets tastbaars in handen ligt!)
Net zoals de afgelopen twee jaar zijn er ook dit jaar weer enthousiaste buurtbewoners die aangegeven hebben om op zondag 26 augustus mee te willen helpen flyeren in de wijk. Misschien dat daar de koffie met gebak vooraf, of de borrel met kaasvlinders na afloop deels aan bijdragen, maar het is altijd wel mooi om te merken dat er mensen zijn die ons buurthuis een warm hart toedragen. We willen dan ook niet per se een buurthuis zijn met alleen maar ‘ingekochte’ activiteiten; nee, integendeel! We zouden het juist ook heel fijn vinden als buurtbewoners met ideeën naar ons toekomen. Wees vooral welkom! Wij hebben tenslotte faciliteiten en we zijn er voor de (Rosmolen)buurt.
Mocht je nu kleine stapjes willen maken, maar toch zondag door de buurt willen lopen? Voel je vrij om (met de belofte van taart en kaasvlinders) ons te helpen met het rondbrengen van ons nieuwe programma in de wijk. Laat weten dat je erbij bent door een mail te sturen naar aanmelden@buurthuisdekolk.nl, of laat het van het laatste moment afhangen en sluip om 12:00 het buurthuis binnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *