sluiting tot 10 augustus 2020

Het bestuur van Buurthuis de Kolk (Stichting Bewonersinitiatief Rosmolenwijk) is in de afgelopen periode regelmatig (online) bij elkaar gekomen om de mogelijkheden te bespreken over het opstarten van de activiteiten in het buurthuis tot de zomervakantie.
Vanaf 1 juni mogen buurthuizen in Nederland weer open, maar voor veel sport- en spelactiviteiten gelden nog steeds strenge maatregelen. Zo zijn binnensporten en koorzang nog steeds verboden, en ook alle activiteiten waarbij materialen worden doorgegeven (bv. sjoelen, klaverjassen, bordspelen, bingo) mogen nog niet.
Het bestuur wil een veilige en verantwoorde omgeving creëren, die voldoet aan de protocollen en richtlijnen zoals die door onder meer het RIVM zijn opgesteld, maar zoals het er nu uitziet, zal dat voorlopig voor ons kleine buurthuis nog niet lukken.

Helaas heeft het bestuur dus moeten besluiten om toch de deuren gesloten te houden tot de start van het nieuwe seizoen op 10 augustus. Wij vinden het allemaal heel jammer om dit bericht te moeten brengen aan al onze gasten, gebruikers, huurders, deelnemers en vrijwilligers, maar veiligheid en richtlijnen zijn in deze situatie leidend.
Wij zullen onze Facebook-pagina proberen te blijven vullen met tips, inspiratie, misschien wat blogs van onze vrijwilligers, dus lees en like vooral daar hoe de vlaggen er de komende maanden bijhangen.

Wij proberen ondertussen – met de nodige afstand én blik op de ontwikkelingen – het nieuwe seizoen voor u voor te bereiden. En laten we hopen dat we dat nieuwe seizoen in augustus kunnen starten met een fantastisch Open Huis!


Mocht u ons op de één of andere manier willen bijstaan in deze tijd, stuur ons een e-mail. Wij zijn altijd blij met post en zéker leuke post die ons buurthuis kan helpen groeien tot een mooie plek in de buurt.
(Vindt u het leuk om de PR te ondersteunen? Of zoekt u een (actieve) plek in het bestuur? Schrijf ons dan zeker!)

2 thoughts on “sluiting tot 10 augustus 2020”

    1. Misschien wil iemand wel eens nadenken over Bingo-op-afstand? Kunnen we, bijvoorbeeld, bingo spelen met behulp van videobellen? Dat is natuurlijk anders dan normaal, maar zou het ook leuk kunnen zijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *