ventilatie

In maart deed de barzaal al een beetje kaal aan: Het servies dat aan de lange muur hangt, en wat tezamen het kunstwerk vormt dat we bij de opening mochten ontvangen, was zorgvuldig op de foto gezet en daarna van de muur gehaald. Er lagen grote repen stucloop op de grond. Glazen waren tijdelijk in kastjes verdwenen. Plafondplaten waren uit hun frames gelicht.
Fase 1 was begonnen, er werd wéér verbouwd!
Na de flinke, noodzakelijke verbouwing van ons ‘nieuwe’ pand in 2016 stond begin deze lente het nieuwste klusje alweer klaar: er zou (betere) ventilatie aangebracht worden in de zalen. De barzaal mocht het eerst. Vakmannen legden de ventilatiekanalen aan boven het plafond, de mannen van het beheerdersteam van de Kolk zorgden ervoor dat het plafond verstevigd werd en dat alles weer op z’n plek terug kwam. Fase 1 was geklaard. Besloten werd om de ventilatie boven de zalen 1, 2 en 3 pas aan te leggen in de zomervakantie, als onze activiteiten toch al genoten van een zomerstop. Zo heeft ook niemand ‘last’ van deze best ingrijpende verbouwing. Je ziet er straks alleen niets meer van, als alle plafondplaten weer op hun plek liggen. Maar als het goed is merk je het wel…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *