vier de zondag – karaoke

Onder het mom van: “alles valt te vieren!” vieren we vanaf eind vorig seizoen de vierde zondag van de maand met muziek! Alles waarvan wij denken dat het leuk is om op een zondagmiddag te horen. (En denk gerust mee: er is nog best wat plek in onze denktank!)


De derde Vierde Zondag zal geleid worden door Fred. Fred is inmiddels een bekende vrijwilliger in het buurthuis én hij houdt enorm van karaoke. Nu zijn er nog meer mensen dol op (samen) zingen, dus een Vierde Zondag in karaoke-stijl zou best eens heel leuk kunnen worden.

Met de audio-technische kwaliteiten, de laptop van Heleen en de grote televisie in de barzaal moeten we toch samen tot een fijn karaokefeestje kunnen komen. Wie komt er met ons meezingen? Alles wat te vinden is als muziekvideo kunnen we aanzetten, jij hoeft alleen de microfoon maar ter hand te nemen!

Muziek op de zondagmiddag: wie wil dat nu niet? Kom je? 
De deur gaat open om 15:00 uur en we starten gelijk de muziek! Entree is gratis, drankjes zijn voor eigen rekening. Meezingen is het motto en verder hoef je alleen maar te genieten! (En dansen mag!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *