vier de zondag – ron moed

We hoorden Ron vorige maand al in de Kolk, en in februari tijdens het ZIN-festival in het Zaantheater. We vroegen hem (en Jamie de technicus en CW Productions) om onze 4e zondag in te vullen. U weet inmiddels: elke 4e zondag van de maand zorgen we voor *iets* met muziek. En in februari stond daar: Ron Moed! Hij stelt zich voor:

“Ron Moed, geboren en getogen op de Taanmanstraat no.1, van jongs af aan kwam ik in de Kolk en deed mee aan allerlei activiteiten. Met mijn eerste bandje heb ik opgetreden op het podium in de grote zaal, ja dat blijft je altijd bij. Ongelofelijk veel leuke en mooie herinneringen aan mijn tijd in de Kolk.
Ik voetbalde bij Zaanlandia, naast Zaanlandia had je VVZ; dit waren de twee voetbalclubs waar je lid van was als je in de Rosmolenbuurt woonde, later ben ik jeugd- en hoofdtrainer geweest bij Zaanlandia en hoofdtrainer bij VVZ.
Ik vind het leuk om zondag 26 februari in de Kolk te zingen, als is het dan op een andere locatie (dan de Heijermansstraat). Ik zal deze middag twee setjes gaan zingen, de eerste set zal bestaan uit vooral rustige liedjes en na een korte pauze, de tweede set. Deze begint rustig, maar naar het eind gaan we toch proberen er een feestje van de maken. Ik heb er zin in!
Een vriendelijke groet van… Ron Moed”

Het was feestelijk! Er was soep en polonaise. Er waren Zaans Zilverdames en -heren en buurtbewoners. Er kwamen mensen uit Westerkoog en Kogerveld. We hadden kaasvlinders en gezelligheid. Ron mag van ons best nog een keer komen.
Betalen kon na afloop: doneer in de (digitale) pet wat je het waard vond! Dank voor alle donaties. Hiermee kunnen welke maand de vierde zondag weer muziek laten klinken. Tot maart!

2 thoughts on “vier de zondag – ron moed”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *