workshop fotografie

Aanstaande zondagmiddag 9 september is er weer een eerste, inspirerende, workshopmiddag voor volwassenen. We starten met de workshop Fotografie, de weersverwachting is nog goed, in de zon van de nazomer zal de wijk ongetwijfeld op z’n best op beeld komen! We beginnen om 14:30 uur met een korte inleiding op de technische kant van het fotograferen (misschien ook met een uitstapje naar Instagram, de plek waar je foto’s makkelijk kunt delen met elkaar), maar al snel zullen we op zoek gaan naar het onderwerp van onze workshop: de wijk in beeld. Rond 17:00 zullen we afronden met wat drinken en kaasvlinders, maar niet voordat we elkaars werk bewonderd hebben.
De workshops kosten €10 per keer, dit mag je contant meenemen. Wil je een strippenkaart kopen voor drie workshops? Dat kan ook, dan krijg je een korting en betaal je maar €27.
Wil je je aanmelden voor deze workshop (of één van de komende zondagmiddagen)? Stuur dan een mail naar aanmelden@buurthuisdekolk.nl onder vermelding van je naam én voor welke workshop je je inschrijft. Wij sturen je dan een bevestiging terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *