Voor iedereen die op zondagmiddag iets nieuws wil leren, zijn we vorig jaar gestart met een serie zondagmiddagworkshops. Zo is er al gefotografeerd en zijn er heel toffe ‘gehandletterde’ kaarten gemaakt, maar op 4 november stonden we in de keuken! Onder leiding van Yvette en Sylvia werden recepten uitgewisseld, kookduo’s gemaakt en was de keuken in een mum van tijd overbevolkt door tien koks met lekkere trek! De oven werd gebruikt voor de (Jaja! Ze waren er natuurlijk gewoon!) kaasvlinders-in-stengel-vorm, de mini-quiches, scones en appelflappen; op het gas stonden eieren te koken, werd kipfilet gegaard, pruttelde de soep en au bain marie smolt de chocola. En – alsof het zo bedacht was – was al het lekkers ongeveer gelijk klaar en was de tafel gedekt.
Hoe fijn is het dat je zelf mag genieten van de keukenarbeid, door met z’n allen aan tafel te gaan en te proeven van alle het hartigs en zoets? Wat ons betreft voor herhaling vatbaar (en gelukkig denken de koks daar ook zo over!)