workshop van Nicole van der Heijden

Op moederdag samen iets creatiefs doen? En daar een mooie herinnering aan overhouden? Dat kan op zondag 12 mei in de Kolk. Beeldend kunstenaar Nicole van der Heijden geeft een zondagmiddagworkshop in Zaandam van 14:00 tot 16:30 uur.
Tijdens de workshop maak je een klein, mooi boekje. Dit mag natuurlijk over je moeder gaan, maar kan uiteindelijk over iedereen gaan die je dierbaar is. Met opdrachten van Nicole en genoeg inspirerend materiaal ontstaat er een kleine ‘ode’ in de vorm van een vrolijk herinneringsboekje. Nicole: “Je hoeft echt niet creatief te zijn, iedereen kan zo’n mooi document maken!”
Rond 16:30 uur loopt de middag ten einde en sluiten we de workshop af met het bekijken van elkaars creaties onder het genot van een borrel en een kaasvlinder. Wij verzamelen onze inspiratie alvast!

Nicole van der Heijden is geen onbekende in de wijk. Naast haar eigen kunst initieerde ze veel kunstprojecten met wijkbewoners, onder andere in My Home aan de Oostzijde. Sinds we gestart zijn met het organiseren van de creatieve zondagmiddagworkshops stond Nicole altijd al op de verlanglijst. Op moederdag is het dan zover en geheel in het teken van deze dag wordt dit dan ook ongetwijfeld een bijzondere workshop!

Opgeven? Dat kan! Stuur een e-mail naar aanmelden@buurthuisdekolk.nl. Wij sturen je in de week voor de workshop een bevestiging. Voor de koffie, de thee, de tips, de trucs en de professionaliteit van Nicole, de materiaalkosten en natuurlijk de kaasvlinders betaal je € 12,50. Dit mag contant op de dag zelf. Speciaal voor moederdag mogen zoons of dochters (vanaf 12 jaar) die hun moeder meenemen naar de workshop voor de helft van de prijs (€ 6,25). Maar natuurlijk ook van harte welkom als je alleen komt of de buren meeneemt naar de Kolk.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *