workshop Zingen

Voor iedereen die op zondagmiddag iets nieuws wil leren, zijn we vorig seizoen gestart met een serie zondagmiddagworkshops. Zo is er gefotografeerd, gehandletterde kaarten zijn gemaakt, de keuken is onveilig gemaakt tijdens de workshop High Tea maken (waarbij het óók of misschien wel juist om het nuttigen ging 😉

Aanstaande zondagmiddag 10 maart komt Louis van Dijk naar de Kolk. U kunt hem kennen van de musicals Ja Zuster, Nee Zuster of Dr. Doolittle; u kunt hem kennen als zangcoach van verschillende The Voice-deelnemers uit Zaanstad (nog een paar jaar, denken wij, en dan zit Louis op die stoel…!); Louis heeft de talenten van MusicalMeesters laten zingen; hij arrangeert voor en dirigeert onder andere Popkoor Lef én hij heeft zijn eigen muziekschool. En wij hebben hem gestrikt om op zondagmiddag 12 maart een workshop te geven!

“Ik kan niet zingen,” is vaak hét excuus om het niet te hoeven proberen. Toch, eenmaal over die drempel gestapt, is samen zingen vooral heel tof! En zeker wanneer Louis van Dijk met zijn aanstekelijk enthousiasme aan de slag gaat met popnummers van vroeger of nu.
Louis van Dijk studeerde in 2010 af aan de Amsterdamse Academie voor Theater en Dans en volgde daarna in Kopenhagen de opleiding voor CVT-docent. CVT staat voor Complete Vocal Technique; een methode om iedereen aan het zingen te krijgen en dat is precies wat Louis heeft beloofd om op zondagmiddag 10 maart te doen: met plezier én gemak samen zingen!

We starten de workshop om 14:30 uur in Buurthuis de Kolk (Klampersstraat 1) met koffie of thee en een korte inleiding op de zangtechniek, maar je leert natuurlijk vooral door het daadwerkelijk te doen. Rond 17:00 uur sluiten we de workshop af onder het genot van een drankje en een kaasvlinder.

Meedoen? Juist als je heel hard roept dat je het niet kunt: kom het op 10 maart leren! Maar iedereen die wil zingen is welkom.
Opgeven kan door een e-mail te sturen naar aanmelden@buurthuisdekolk.nl. De workshop kost € 12,50 per persoon (koffie, thee en water inbegrepen) en kan contant worden voldaan bij aanvang.


2 thoughts on “workshop Zingen”

    1. Beste heer/mevrouw v/d Akker,
      De workshops op zondag zijn voor volwassenen, maar wat oudere kinderen (vanaf zo ongeveer 16 jaar?) kunnen wellicht wel meedoen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar aanmelden@buurthuisdekolk.nl. En dan is het misschien wel handig om aan te geven welke leeftijd de deelnemers hebben. Tot zondag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *